Wij hebben zelf jarenlang bedrijven geleid en werken al zo’n 15 jaar samen om ondernemingen te helpen om meer succesvol te worden. Wij maken organisaties niet alleen efficiënter en effectiever, maar wij ondersteunen U ook door pragmatische “tegen te denken” en vooral door niet om de problemen heen te draaien.

We zijn slagvaardig en flexibel en we kunnen, indien nodig, een beroep doen op specifieke expertise uit ons uitgebreide netwerk. Door intensieve onderlinge uitwisseling leren we van elkaar en houden we elkaar scherp. Daar heeft U voordeel van.

Samen hebben we al meer dan 100 opdrachten gerealiseerd voor meer dan 75 verschillende relaties.Wil van SusterenManagementadvies
Wil van Susteren is zowel werktuigbouwkundig als bedrijfskundig ingenieur. Hij heeft gedurende meer dan 25 jaar met aantoonbaar succes (tijdelijke) directiefuncties bekleed bij middelgrote en tevens kleinere familieondernemingen.
Dit succes bewerkstelligt hij door (familie)ondernemingen niet alleen te helpen als spreekwoordelijke “sparringpartner” of coach, maar juist door daadwerkelijk de onderneming te helpen bij het praktisch realiseren van doorbraken, doelen en de daarvoor benodigde veranderingen. Wil onderscheidt zichzelf in de markt omdat hij dit met gedeelde verantwoordelijkheid doet, in samenspraak met de opdrachtgever, waardoor zijn rol verder gaat dan adviseur of interimmer. Dit maakt Wil niet alleen een betrouwbare, betrokken en bevlogen partner in veranderingsprocessen. Maar bovenal een empathisch ondernemingsondersteuner die het succes en de continuïteit van de onderneming scherp op het netvlies heeft.
Wat ondernemers vooral in Wil blijken te waarderen is zijn brede ervaring op basis van zijn aantoonbare successen in het verleden. Ondermeer door dit verleden, zijn achtergrond en netwerk doorziet hij vaak mogelijkheden die de directie of aandeelhouders zelf niet (meer) ziet of zien.
Jan Willem MerkxManagementadvies
Jan Willem is ingenieur (ir.) en heeft gedurende ongeveer 25 jaar leiding gegeven aan ondernemingen zowel in de profit als in de non profit sector, in binnen- èn buitenland. Telkens weer blijkt dat hij resultaten kan behalen doordat hij in uiteenlopende omgevingen en omstandigheden snel tot de kern kan door dringen en er tegelijkertijd voor kan zorgen dat mensen met veranderingen meegaan.
Gaandeweg heeft hij zich gespecialiseerd in het leiden van organisaties die ingrijpend moeten veranderen. Hij wordt vooral gewaardeerd door zijn optreden in situaties waar stakeholders moeten worden overtuigd en waar de organisatie moet worden gemobiliseerd met een goed plan en door rust te bewaren.
Mede ingegeven door deze ervaringen is Jan Willem altijd op zoek naar manieren om meer resultaat te halen met mensen en organisaties. Niet alleen door mensen te helpen zich optimaal in te zetten maar ook door de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en door de positionering van de onderneming in de markt te verbeteren..
Hij wordt vooral vaak gevraagd door ondernemers die op zoek zijn naar iemand die niet alleen kritisch en creatief kan meedenken, maar die ook systematisch kan meebouwen aan het beter functioneren van de organisatie.

Even BetaBasics bellen voor een gesprek dat u tot niets verplicht.