Tevreden klanten2017-02-07T13:21:34+01:00

Klanten vertrouwen op onze ervaring

bb-resultaat-120Uit eigen ervaring weten we hoe geweldig, maar ook hoe moeilijk het soms is om een bedrijf te leiden. Vanwege onze jarenlange ervaring als eindverantwoordelijke voor tal van bedrijven zijn we anders dan veel andere adviseurs. Daarnaast hebben we in de afgelopen 15 jaar onze waarde als adviseurs bewezen. Samen hebben we al meer dan 100 opdrachten gerealiseerd voor meer dan 75 verschillende bedrijven. Klanten zijn vaak heel enthousiast over de resultaten die we boeken.

0
opdrachten gerealiseerd, bij
0
verschillende bedrijven

Dit zeggen klanten over ons

“Met hulp van Wil hebben we onder mijn leiding een hecht operationeel team gevormd dat strak naar resultaten werkt en gek genoeg is het ook nog leuker geworden.”

Paul, DGA van een aannemerij

“Ik had grootse plannen met mijn bedrijf, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Jan Willem heeft mij geholpen alles op een rijtje te zetten zodat ik mijn ideeën stap voor stap kon gaan realiseren. ”

Patrick, DGA van een producent van speciaal machines

“Er moest veel tegelijk gebeuren. Wil heeft de tijd genomen om mijn mensen zoveel mogelijk aan boord te houden maar het team moest wel steeds vooruit blijven gaan.”

Chris, CEO van een kunststoffolieproducent

“Ik had Jan Willem binnengehaald omdat mijn productie niet goed liep. Toen hij weer ging had hij niet alleen dat probleem opgelost, maar hadden we ook de organisatie beter op de rit en onze doelstellingen helder voor ogen. ”

Theo, DGA van een grafisch bedrijf

“Door systematischer te werken heb ik nu veel meer rust in mijn bedrijf en vooral ook in mijn eigen hoofd. Dat heb ik aan Jan Willem te danken. ”

Julia, DGA van een bouwonderneming

“Ik zag erg op tegen de complexe sociale aspecten van de reorganisatie, maar Jan Willem heeft er met name door zijn rustige optreden voor gezorgd dat alles soepel is verlopen. ”

Harry, CEO van een verpakkingsonderneming

“Geen snelle praatjes. Wil haalt het beste uit mensen naar boven en biedt hulp als het even tegenzit.”

Ton, DGA van een industriële bakkerij

“Er was nogal wat ruis op de lijn ontstaan tussen mijzelf en mijn medeaandeelhouders. Jan Willem heeft bemiddeld en onder zijn leiding is een goede oplossing uit gewerkt en geïmplementeerd. ”

Peter, DGA van een detacheringonderneming

“Het lukte Wil om snel met de bank afspraken te maken zodat ik de tijd kreeg om samen met hem een plan uit te werken en te realiseren.”

Frans, DGA van een foodonderneming

“Ik heb nooit crisis gekend! Een keer in de maand komt Wil langs en dan vergeet ik de waan van alle dag en zijn we bezig met de toekomst en bedenken we verbeteringen. Daar krijg ik energie van.”

Gerard, CEO van een verpakkingsbedrijf

“Wil heeft rust, overzicht en een systematische aanpak gebracht in de hectische periode die mijn bedrijf meemaakte.”

Hans, DGA van een machinefabriek

“Het grote voordeel van het binnen halen van Jan Willem zat hierin dat hij ons niet alleen hielp bij het uitstippelen van de plannen maar ons ook nog eens met zijn grote praktijkervaring met raad en daad kon bijstaan bij de implementatie. ”

Kees, bestuursvoorzitter van een zorgorganisatie

“Als bedrijf bleven we hangen in de overlevingsfase. Wil heeft ons stap voor stap geholpen naar een duurzaam bestaansrecht.”

Pierre, DGA van een recreatieonderneming

“Alleen had ik zelf nooit zo doorgepakt. Wil heeft mij de tijd gegeven om me te realiseren dat het echt nodig was. Uiteindelijk heb ik zelf de klus geklaard door Wil erbij te vragen wanneer ik dat nodig vond.”

Herbert, CEO van een installatiebedrijf

“Jan Willem heeft me geholpen verantwoordelijkheden beter te delegeren naar mijn managementteam zodat ik zelf niet meer alles hoefde te controleren en weer meer tijd kreeg om mijn business verder uit te bouwen.”

Inge, CEO van een onderneming in voedingsmiddelen

Let op: uit privacy-overwegingen zijn de namen gefingeerd, de uitspraken zijn echter daadwerkelijk geuit.

Meer weten? Neem gerust contact op. Een gesprek is geheel vrijblijvend.

Recente blogs

Ga naar de bovenkant